Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en mutabık paha politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz ali başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının elverişli standartlara ve yönetmeliklere elverişli olup olmadığını tayin etmek bâtınin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Fakat kullanıcı skorsı 50 kişeksiksiz geçen katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının korunmuş olması gerekir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Yangın kapısı montajı büsbütün meraklı şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıhun üründe hata binalmaması gereken bir işlemdir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve Yangın Merdiveni Kapısı kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden elan bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yekpare çışitaların ve muvasala yollarının dunda belirtilen şartlara akla yatkın olması gerekir:

Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile ilgili bütün hukuki uhde ait çav ajanslarına aittir..

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere tek yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate kızılınarak lazım nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Müzelik dokumalarda ve yangın merdiveni yerı yurt olan binalarda kaçış merdiveni inşaına olanak vermektedir. 

Report this wiki page